Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls.
Foto: Valdis Semjonovs

Kraukšķīgā karbonāde sezama sēkliņās 0

Sastāvdaļas – cūkgaļas karbonāde, žāvēts cūkgaļas šķiņķis, tostersiers, sezama sēklas.

Reklāma
Reklāma

Mērcei – majonēze, piens, zaļumi, ķiploks.

Pagatavošana.

Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Veselam
Kā tad ir pareizi ēst hurmas – ar vai bez mizas? Uztura speciālistiem ir kategoriska atbilde
Lasīt citas ziņas

Cūkgaļas karbonādi sagriež šķēlēs, ar gaļas āmuru izklapē. Ņem divas gaļas šķēles, uz vienas liek tostera sieru, uzspiež nedaudz majonēzes, pēc tam liek žāvēta šķiņķa šķēli un pāri otru karbonādi. Visu apviļā miltos, olā un sezama sēklās. Cep uz lēnas uguns no abām pusēm, līdz karbonāde kļuvusi skaisti brūna. Pasniedz ar fritētiem vai vārītiem un apceptiem kartupeļiem un dārzeņu salātiem, šajā gadījumā biešu salātiem un svaigu kāpostu salātiem. Majonēzei pievieno mazliet piena un sablendē to kopā ar zaļumiem un ķiploku. Nu arī mērce ir gatava.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.