Foto: Ilze Pētersone

Krāsnī cepts kazas siera un dārzeņu kārtojums 0

Sagriež ripiņās cukīni, sīpolus, tomātus, salmiņos – papriku. Sagriež šķēlēs pēc fetas receptes gatavotu kazas sieru (1). Karstumizturīgā trauka pamatu noklāj ar cukīni šķēlītēm, pa virsu liek siera šķēles (2), sīpolus, tomātus, papriku (3), apkaisa ar kaltētu vai svaigu baziliku un raudeni (4). Nedaudz aplej ar olīveļļu un liek cepeškrāsnī cepties 180 – 200°C temperatūrā, līdz dārzeņi mīksti.

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Lasīt citas ziņas

Recepte no siernīcas īpašnieces Rutas Graudužas krājumiem

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.