Foto: Vanillaechoes/Shutterstock

Krāsnī ceptas ķirbja šķēles 0

Sastāvdaļas
• neliels muskatķirbis
• zilais siers (vai kāds cits pikants siers)
• valrieksti
• olīveļļa
• malts muskatrieksts
• sāls, pipari

Reklāma
Reklāma
Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti 11
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķirbi var cept ar visu mizu, taču ērtības labad to var nogriezt un ķirbi sagriezt centimetru biezās šķēlēs.

Cepamajā pannā ieklāj cepampapīru, uz tā kārto ķirbja šķēles. Katru apslaka ar olīveļļu, uzkaisa sāli, piparus, malto muskatriekstu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cep sakarsētā cepeškrāsnī (200 °C) aptuveni 10 minūtes. Izņem pannu un uz ķirbja šķēlēm liek sadrupinātu sieru vai siera šķēles un sadrupinātus valriekstus. Liek krāsnī un cep vēl 10 minūtes.

Krāsnī ceptas ķirbja šķēles vislabāk garšos vēl karstas, taču tās būs lieliskas arī aukstas kopā ar spinātu, salātu lapām un kādu vieglu mērcīti.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.