Krāsnī ceptas Baltijas reņģes ar pavasara salātiem
 0

Sastāvdaļas: Baltijas reņģu filejas, salātu un dīgstu maisījums, sāls, pipari. Zaļumu pesto – lociņi, dilles, baziliks, ķiploks, olīveļļa, sāls.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Krievija pārgājusi uz nāvējošāku kara taktiku. Tas rada reālu draudu NATO 74
Kokteilis
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites! 29
Lasīt citas ziņas

Reņģu filejas liek uz sviestpapīra, pārkaisa ar sāli un pipariem un 3 – 5 minūtes cep cepeškrāsnī 180 grādu karstumā. Kamēr zivtiņas cepas, pagatavo pesto – sablenderē lociņus, dilles, baziliku, pievienojot ķiploka daiviņu, olīveļļu un mazliet sāls. Uz šķīvja kārto salātu un dīgstu maisījumu, kurā iecilāts zaļumu pesto, klāt liek ceptās reņģes.

 

Gatavoja kafejnīcas “Illy” pavārs Valdis Matvejs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.