Krāsnī cepta kukurūzas cāļa krūtiņa ar ceptām bietēm, pastinaka biezeni un kokosa mērci 0
Sastāvdaļas: 2 kukurūzas cāļa krūtiņas, jaunās bietes, 100 g pastinaka, 80 g saldā krējuma, 40 g olīveļļas, 2 ķiploka daiviņas, 150 g kokospiena, 10 g ingvera, 1 citronzāles stiebrs, 30 g Šalotes sīpolu, sāls, pipari.
Bietes liek folijā, uzkaisa sāli, piparus, pārlej olīveļļu un cep cepeškrāsnī, kamēr mīkstas. Kukurūzas cāļa krūtiņai uzkaisa sāli un piparus, apcep uz pannas un tad 6 – 8 minūtes turpina cept cepeškrāsnī.
Katliņā liek citronzāli, ingveru, Šalotes sīpolu un viegli apcep olīveļļā. Pēc tam pievieno kokospienu, sāli un piparus, uzkarsē.
Pastinaku nomizo, sagriež nelielos gabaliņos, liek katlā ar ūdeni un vāra, kamēr mīksts. Pievieno saldo krējumu, sāli un sablendē.