Foto- Valdis Semjonovs

Krāsnī cepta kukurūzas cāļa krūtiņa ar ceptām bietēm, pastinaka biezeni un kokosa mērci 0

Sastāvdaļas: 2 kukurūzas cāļa krūtiņas, jaunās bietes, 100 g pastinaka, 80 g saldā krējuma, 40 g olīveļļas, 2 ķiploka daiviņas, 150 g kokospiena, 10 g ingvera, 1 citronzāles stiebrs, 30 g Šalotes sīpolu, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma

 

Negaidīti! Tramps saņēmis īpašu vēstuli no Zelenska. Zināms, kas tajā rakstīts… 11
Tās “ēd” jūsu naudu, pat tad, kad ir izslēgtas! 8 lietas, kuras noteikti ir jāatvieno no elektrības
Ko ēst, lai ātrāk zaudētu svaru: 6 produkti, kurus savā ēdienkartē iesaka iekļaut uztura speciālisti
Lasīt citas ziņas

Bietes liek folijā, uzkaisa sāli, piparus, pārlej olīveļļu un cep cepeškrāsnī, kamēr mīkstas. Kukurūzas cāļa krūtiņai uzkaisa sāli un piparus, apcep uz pannas un tad 6 – 8 minūtes turpina cept cepeškrāsnī.

Katliņā liek citronzāli, ingveru, Šalotes sīpolu un viegli apcep olīveļļā. Pēc tam pievieno kokospienu, sāli un piparus, uzkarsē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pastinaku nomizo, sagriež nelielos gabaliņos, liek katlā ar ūdeni un vāra, kamēr mīksts. Pievieno saldo krējumu, sāli un sablendē.

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.