Foto: washingtonpost

Konservēta paprika, pildīta ar ķirštomātiņiem 0

Šī recepte ir no čaklās saimnieces Inas Frīdbergas pūralādes.

Reklāma
Reklāma
Burovs iespējams slēpj dzīvokļus un dārgas gleznas: znots nodod KNAB informāciju
ASV pulkvedis: 24 gadu dienestā neesmu redzējis tik dziļi iestrēgušu transportlīdzekli
Sniegu gaidījāt? Laika prognoze aprīļa sākumam nav diez ko iepriecinoša
Lasīt citas ziņas

Ņem 50 sarkanās vai citas krāsas saldās paprikas, izgriež kātiņa daļu, izņem sēklotni.

1,5 kg sīpolu sagriež gredzenos.

Marinādei paredzētos produktus – 1 gl augu eļļas, 1 gl cukura, 1 gl 9% etiķa un 100 g sāls – liek katliņā, uzvāra.

CITI ŠOBRĪD LASA

Paprikas pilda ar veseliem ķiršu tomātiņiem.

Liek katliņā, pārkaisa ar sīpolu gredzeniem, pārlej ar verdošu marinādi.

Uz nelielas uguns vāra 20 min.

Karstu pilda burkās, aizvāko.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.