Mājās gatavotas smiltsērkšķu konfektes
. Aromātiskas un gardas! 0

Kā gatavot?

Var izmantot saldētus smilts­ērkšķus, tos atkausējot, sablendējot un izkāšot sietiņā, un tā iegūstot svaigu sulu, tikai tad marmelādei jāpievieno nevis 80 g, bet gan 200 g cukura.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Ūdeni sajauc ar citrona sulu, uzvāra, izkausē agara pulveri. Pievieno smiltsērkšķu želeju vai sulu, vaniļas cukuru un visu labi samaisa. Lej traukā un gatavo marmelādi, kā aprakstīts pirmajā receptē. Iznāk ļoti aromātiskas un gardas konfektes!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.