Liepa 0

Savācot vairākas buntes vēl neizplaukušo pērno vasu, var pagatavot liepas pumpuru ievārījumu imunitātes stiprināšanai. Tas ir salds un garšo kā medus, tādēļ jālieto tikai zāļu devās.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas
! Jānogriež divas buntes sarkanbrūno zariņu, lai katru saišķīti tikko var saņemt ar abām plaukstām. Vasas sadala īsos stienīšos, pārlej ar 800–900 ml ūdens un uz vidējas uguns vāra aptuveni 20 minūtes. Tad nokāš, atdzesē un no zariņiem atdala pumpurus – miekšķētus var viegli izspiest. Pumpurus saber novārījumā, 0,5 l šķidruma pievieno 0,5 kg ievārījuma cukura ar pektīnu, vāra piecas minūtes un karstu pilda tīrās burciņās.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.