
Foto – Aija Geida
Kokteilis locītavu veselībai un mundrumam 0
Riekstus sešas stundas mērcē aukstā ūdenī. Vilkābeļu augļiem izņem kauliņus, ķirbju mizu un kabaci smalki sarīvē. Pieneņu un vārpatas saknes samaļ kafijas dzirnaviņās. Visas sastāvdaļas liek blendera krūzē, pielej ūdeni un sakuļ.
Reklāma
Reklāma
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
Recepti iesaka uztura speciāliste Inga Pūce un zaļās kulinārijas meistarklases “Dieva dārzs” vadītāja Nitja Rūpa