
Foto – Aija Geida
Kokteilis locītavu veselībai un mundrumam 0
Riekstus sešas stundas mērcē aukstā ūdenī. Vilkābeļu augļiem izņem kauliņus, ķirbju mizu un kabaci smalki sarīvē. Pieneņu un vārpatas saknes samaļ kafijas dzirnaviņās. Visas sastāvdaļas liek blendera krūzē, pielej ūdeni un sakuļ.
Reklāma
Reklāma
Kāpēc naktī, ja pēkšņi pamosties, vajadzētu paciesties un neiet uz tualeti, skaidro miega speciālisti
36
Ko sīpoli labu dara ķermenim: 8 iemesli, kāpēc šie dārzeņi būtu jāēd
Slaidiņš: “Bija sajūta, ka visiem, kas tur ieradās, jābučo Trampa pēcpuse”
Recepti iesaka uztura speciāliste Inga Pūce un zaļās kulinārijas meistarklases “Dieva dārzs” vadītāja Nitja Rūpa