Foto – Anda Krauze

Kokteilis “Alus brīze” ar apelsīnu un gurķu sulu 0

Piedāvā ģimenes restorāns “Hercogs”.

Sastāvdaļas
30 ml gurķu sīrupa
20 ml laima sulas
50 ml apelsīnu sulas
200 ml tumšā alus
smalkais ledus

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Glāzi piepilda ar smalko ledu, tad pielej visas sastāvdaļas, izņemot alu, un kārtīgi visu apmaisa ar karoti, tad pievieno tumšo alu, dekorē ar miežu vārpu, margrietiņu un rudzupuķi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.