Foto – Aija Geida

Kokosriekstu un ziedkāpostu sautējums 0

Pannā uzkarsē olīveļļu. Sasmalcinātu sīpolu, sakapātas ķiploka daiviņas, sarīvētu svaigu ingveru 4–5 minūtes apcep uz mērenas uguns. Pievieno visas garšvielas un cep vēl minūti. Tad liek klāt iepriekš izmērcētus un izvārītus turku zirņus, tomātu gabaliņus savā sulā, kokosriekstu pienu un skaidiņas, kā arī mazās rozītēs sadalītu ziedkāpostu. Visu uzvāra uz straujas uguns, samazina liesmu un sutina 10–15 minūtes, līdz ziedkāposti ir mīksti.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Pasniedz ar tvaicētiem rīsiem. Izcili garšīgs siltais ēdiens – sātīgs, pikants, sildošs, tieši piemērots aukstajām ziemas dienām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.