Kokosriekstu putra ar zemesriekstu sviestu un zemenēm 0

Lej katlā kokosriekstu pienu, ūdeni, pievieno auzu pārslas un zemesriekstu sviestu un, pa laikam apmaisot, silda, līdz tiek sasniegta vēlamā konsistence. Sablendē zemenes, pēc vēlēšanās pievienojot stēviju vai agaves sīrupu, un pievieno tās putrai. Noformējumam var sasaldēt nedaudz zemesriekstu sviesta plakanā, aizvērtā traukā, sasmalcināt to un izmantot dekorēšanai kopā ar zemeņu gabaliņiem.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
Kokteilis
Ir vērts “nošpikot”! 10 lietas, ko bērni zina, bet pieaugušie ir aizmirsuši
Lasīt citas ziņas

Recepti pirms Jūrmalas MTB velomaratona iesaka

veselīgā restorāna TERRA šefpavārs Fabians de Frīss

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.