Kokosriekstu putra ar zemesriekstu sviestu un zemenēm 0

Lej katlā kokosriekstu pienu, ūdeni, pievieno auzu pārslas un zemesriekstu sviestu un, pa laikam apmaisot, silda, līdz tiek sasniegta vēlamā konsistence. Sablendē zemenes, pēc vēlēšanās pievienojot stēviju vai agaves sīrupu, un pievieno tās putrai. Noformējumam var sasaldēt nedaudz zemesriekstu sviesta plakanā, aizvērtā traukā, sasmalcināt to un izmantot dekorēšanai kopā ar zemeņu gabaliņiem.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Bruņumašīnā atrasti trīs miruši ASV karavīri. Ceturtais tiek meklēts…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 246
TV24
“A, ēst tu gribi? Darbu gribi?” Blodons nikns uz Latvijas iedzīvotājiem, kuri “norok” ekonomiski pamatotus būvprojektus
Lasīt citas ziņas

Recepti pirms Jūrmalas MTB velomaratona iesaka

veselīgā restorāna TERRA šefpavārs Fabians de Frīss

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.