Kokosriekstu bumbiņas šokolādē 0
Sastāvdaļas: 200 ml saldais krējums, 300 g kokosriekstu skaidiņas, 80 g sviests, 80 g cukurs, 300 g šokolāde.
Kā gatavot?
Katliņā liekam sviestu, cukuru, saldo krējumu. Uzsildām, līdz viss izkūst vienā masā. Pievienojam kokosriekstu skaidiņas, kārtīgī izmaisām, noņemam no uguns.
Ieliekam kādā formā šo masu, kurā ieklāts cepampapīrs. Pagaidām, lai atdziest un liekam uz 1 stundu ledusskapī.
Pēc stundas veidojam bumbiņas un liekam jau uz nakti ledusskapī, bet ja nevar sagaidīt, tad uz 3 stundām saldētavā.
Izkausējam šokolādi, katru bumbiņu iemērcējam šokolādē.
Liekam uz folija vai cepampapīra, lai šokolāde sacietē.
Lūk, mūsu gardais našķis gatavs.
Saldummīļi nevarēs turēties pretī.
Vēl viena variācija.
..un apberam ar krāsainām pārsliņām.
Iesūtījusi Natālija Rogova