Foto – Ilze Pētersone

Koča – grūbu putra ar cauraudzīti 2

Grūbas 300 g noskalo, uz nakti patur ūdenī un nokāš. Izvāra gatavas. Sacep kraukšķīgu bekonu 120 g un cūkgaļas filejas gabaliņus 400 g. Sīpolu “laiviņas” viegli apkaisa ar miltiem, lai iegūtu zeltainu krāsu, apcep uz pannas. Skābo krējumu ievieto sīpolā un kopā ar gaļu un grūbām kārto uz šķīvja kā attēlā.

Reklāma
Reklāma
“Rīt būs svarīgs vakars…” Tramps nāk klajā ar brīdinājumu. Kas rīt gaidāms? 31
Kokteilis
6 zodiaka zīmes, kam nepiemīt ne mazākās līdera dotības 25
“LR4 vadība ir pelnījusi, ka tā tiek atlaista.” Latvija svin “Oskaru”, bet Latvijas Radio 4 informācija krievu valodā šokē sabiedrību 21
Lasīt citas ziņas

Mājas virtuvē gatavotai kočai vispirms uz pannas apcep sausas grūbas, tad atsevišķi gabaliņos sagrieztu kūpinātu cūkas cauraudzi ar sīpoliem. Čuguna cepamtraukā pamīšus kārto grūbas un gaļu ar sīpoliem, uzlej buljonu vai ūdeni un liek cepeškrāsnī sautēties, kamēr grūbas gatavas, koča irdena un sausa.

Recepti ieteica Liepupes muižas pavārs Jānis Melnalksnis

CITI ŠOBRĪD LASA
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.