Foto: Aija Geida

Koča – grūbu biezputra 1

Sastāvdaļas
• 260 g vārītu grūbu
• 75 g kūpinātas cūkgaļas krūtiņas
• liels sīpols
• 60 g skābā krējuma
• tējkarote rapšu eļļas

Reklāma
Reklāma
Smird kā sesks: 8 produkti, kuru lietošana uzturā var izraisīt nelāgu ķermeņa aromātu
TV24
Ilze Auzere: “Ja krievi ienāktu, es mēģinātu kādu nožmiegt – es nedzīvotu zem krieviem”
Veselam
Kāpēc ir jāēd pistācijas – nosauktas 5 šo riekstu priekšrocības
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolu un cūkgaļas krūtiņu bez ādas sagriež gabaliņos un apcep eļļā. Pieliek vārītas grūbas un visu vēl apcep. Pievieno skābo krējumu, sāli, piparus un uzkarsē. Pasniedz māla podiņā, lai putra ilgāk saglabātos silta.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.