Koča – grūbu biezputra 1
Sastāvdaļas
• 260 g vārītu grūbu
• 75 g kūpinātas cūkgaļas krūtiņas
• liels sīpols
• 60 g skābā krējuma
• tējkarote rapšu eļļas
Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
Bez vainas vainīgs? Mirklī, kad trīs bērnu tēva Artūra kontā ienāca 200 eiro, viņš kļuva par bīstamu krāpnieku!
44
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
Pagatavošana.
Sīpolu un cūkgaļas krūtiņu bez ādas sagriež gabaliņos un apcep eļļā. Pieliek vārītas grūbas un visu vēl apcep. Pievieno skābo krējumu, sāli, piparus un uzkarsē. Pasniedz māla podiņā, lai putra ilgāk saglabātos silta.