Ko var paveikt ar sakarsētu nazi? 6 lieliskas viltībiņas virtuvei 0
Reizēm pat lieliski aprīkotā virtuvē trūkst nepieciešamo lietu. Te talkā nāk saimnieces viltībiņas.
Katram noteikti gadījies izdomāt ko interesantu, lai aiztaisītu beramo produktu paciņu vai likt recepšu burtnīcu uz miltiem apkaisīta galda.
Tāpēc šoreiz padalīsimies ar vairākām gudrībām, kā risināt šādas un līdzīgas problēmas.
6 viltībiņas virtuvei
1. Aiztaisīt čipsu, kakao vai citu produktu paciņu palīdzēs kancelejas aizspiednis. Ja tam vēl pielīmē divus saldējuma kociņus, iegūsi nenovērtējamu “ierīci”.
2. To pašu “knaģi” vari izmantot kā knaibles – ar to ērti sajaukt raupji sagrieztus dārzeņu salātus, apgriezt uz otru pusi pankūciņas vai apceptus cīsiņus. Vienkārši iebāz katrā turētājā pa karotei un nofiksē, kā parādīts attēlā.
3. Pārāk lielas paketes ar “zip-lock” aizdari var sadalīt uz pusēm ar sakarsēta naža palīdzību. Paturi nazi dažas sekundes virs gāzes degļa un ar neaso pusi pieliec pie polietilēna.
4. Tādā pat veidā var vienkārši aizvērt produktu maisiņus, kurus ņemsi līdzi ceļā vai ilgi uzglabāsi.
5. Mīkstas plastmasas krūzi ērti lietot gan mājās, gan piknikā. Bet, lai taviem draugiem nebūtu ilgi jāgaida, kamēr piepildīsi glāzes ar atsvaidzinošu dzērienu, liec lietā nākamo triku. Pie krūzes roktura piestiprini plastmasas cilpu un aizliec to aiz krūzes “snīpīša”. Atliks vien sarindot glāzītes trīs rindās: 10 sekundes, un visiem jau saliets.
6. Grāmatu vai burtnīcu ar kulinārām receptēm atver vajadzīgajā lappusē un pakar uz virtuves skapīša durtiņām uz bikšu pakaramā. Recepte acu priekšā, lapas tīras – skaisti!