Ko pēc svētkiem darīt ar pāri palikušajām piparkūkām? Sasmalcini tās! 18
Kāda skatītāja TV24 raidījumā “Šefpavārs. Uz līnijas” dalās padomā ko tad īsti darīt ar pāri palikušajām piparkūkām pēc svētkiem.
Viņa stāsta, ka piparkūkas sasmalcinot var izmantot tās Tiramisu deserta gatavošanā. Nepieciešami cepumi “Dāmu pirkstiņi”, putukrējums. Var pievienot arī biezpienu, var variēt arī ar krēmsieru. Un kādā no kārtām var iekļaut arī sasmalcinātās piparkūkas.
Skatītāja arī min, ka mainījusi veidu kā gatavot siera salātus. “Sieru es nevis rīvēju, bet sasmalcinu ar nazi smalki, smalki. Tad tā konsistence salātiem, man liekas, ir daudz labāka. Vēl es pievienoju burkānus, oliņas un vārītas pērļu grūbas. Tas viss kopā ļoti garšīgi sanāk. Meitenes, pamēģiniet!”