Saldie groziņi 0
Šie saldie groziņi ir ļoti garšīgi un glīti, turklāt ļoti viegli pagatavojami. Mēs izmantojām kārtaino mīklu, ko var turēt mājās saldētavā. Es tā daru, lai varētu pagatavot kādu ātru cienastu negaidītiem vai pat gaidītiem viesiem. Izmantojot šo mīklu, esmu izdomājusi daudz dažādu recepšu. Šī tapa īpaši Rūdolfa bērnu ballītei. Bez mīklas mēs ar Egiju izmantojām dažādus Rūdolfs ievārījumus – gan aveņu, zemeņu, melleņu, ābolu un brūkleņu, gan pat ķirbju un plūmju. Iznāca krāsaini un garšīgi!
20 groziņi
30 minūtes
Viens iepakojums kārtainās mīklas, 500 g
Dažādi Rūdolfs ievārījumi
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 °C grādiem. Izrullē kārtaino mīklu un sagriez to aptuveni 10 x 10 cm kvadrātos. Mīklas kvadrāta vidū ieliec tējkarotīti ievārījuma un savieno četrus mīklas stūrīšus. Groziņus liek cepamā pannā, kurā ir ieklāts cepampapīrs. Cep 15–20 minūtes, līdz mīkla ir zeltaini brūna.