Makaroni ar vistas fileju un mērci 0
Viens no Rūdolfs biezeņiem ir Dārzeņi ar vistas gaļu, kas, neskatoties uz to, ka ir domāts pavisam maziem bērniņiem (jau no 8 mēnešu vecuma), bija lielisks pamats mūsu gatavotajam makaronu ēdienam. Lai garšas labi saderētu, bija skaidrs, ka ēdienā jāizmanto vistas fileja un kādas interesantas formas makaroni vizuālajam noformējumam.
6–8 personām
25 minūtes
500 g paciņa interesantas formas makaronu
3 vistas filejas, sagrieztas strēmelītēs
2 burciņas Rūdolfs Dārzeņu biezeņa ar vistas gaļu
Saldais krējums – 200 ml
Rīvēts siers – Parmas vai Holandes
Itāļu garšvielu maisījums
Olīveļļa cepšanai
Uzvāri makaronus. Kamēr tie gatavojas, nelielā olīveļļas daudzumā izcep vistas filejas strēmelītes. Vistai pievieno Rūdolfs biezeni, garšvielas un uzkarsē. Lej klāt saldo krējumu. Kad sāk mesties burbuļi, noņem no plīts. Nokāstos makaronus liec servējamā bļodā un pārlej ar mērci. Dekorē ar rīvētu sieru.