Nopietns darbs un ieguldījumi 0
Pirms sākt biezeņu ražošanu, daudz laika tika pavadīts sarunās un konsultācijās ar Latvijas Pediatru–gastroenterologu asociāciju, Latvijas Valsts Augļkopības institūtu un Latvijas Lauksaimniecības universitāti. Pediatri ir atzinuši, ka bērnu organismam atbilstošākā pārtika ir tā, kas tiek audzēta tajos platuma grādos, kur bērns dzīvo, tāpēc Rūdolfs biezeņu ražošanā galvenokārt tiek izmantotas vietējās izejvielas.
Pirmais solis uzņēmuma tapšanā tika sperts kopā ar Jelgavas biznesa inkubatoru, kad 2010. gada 2. septembrī Egija nodibināja Lat Eko Food ar mērķi attīstīt Latvijā bioloģiskās pārtikas ražošanu bērniem, lai bērnus jau no sešu mēnešu vecuma nodrošinātu ar pārtiku no Latvijā audzētām izejvielām.
Vēlāk uzņēmumam tika piesaistīti investori: Vilis Vītols, vecākais, un Vilis Vītols, jaunākais, kuriem iepatikās Rūdolfs projekta ideja. Viņu atbalsts nodrošināja ražotnes būvniecību un iekārtošanu Ādažos. Tā rezultātā 2014. gada 10. oktobrī tika atklāta 2300 m2 plaša ražotne ar lielu kapacitāti un modernu aprīkojumu. Projekta realizācijā tika piesaistīti arī Eiropas fondu līdzekļi.
Līdz ar Vītolu ģimenes pievienošanos idejai un ievērojamām investīcijām uzņēmuma attīstībā, bērnu pārtikas Rūdolfs ražošana Latvijā no idejas ir izaugusi par nopietnu un konkurētspējīgu biznesu, kurš nes Latvijas vārdu pasaulē un palīdz augt un attīstīties Latvijas bioloģiskajai lauksaimniecībai, nodrošinot mazuļus ar labāko un kvalitatīvāko pašmāju produktu, kas ražots augstākajiem standartiem atbilstošā uzņēmumā.