5. Steiks 0
Ja pēc vakariņām jums ir palicis steiks un nākamajā dienā vēlaties to uzsildīt mikroviļņu krāsnī, tā garša vairs nebūs tik izsmalcināta un maiga, jo papildu karstums gaļu izžāvē un padara to cietu.
Reklāma
Reklāma
“Šobrīd runa ir par dienām, varbūt dažām nedēļām…” Didzis Šmits aicina latviešiem “ieslēgt” izdzīvošanas instinktu
2
Kokteilis
FOTO. Kā izskatās uzņēmēja Gavrilova 1,9 miljonus vērtā villa jūras krastā, ko “atņēmusi” banka?
Kokteilis
10 iemesli, kāpēc Ūdensvīrs ir visbrīnišķīgākā zodiaka zīme
Turklāt mikroviļņu krāsns sildīšana bieži ir nevienmērīga, un dažas steika daļas var pārcepties, kamēr citas paliek aukstas.