FOTO: Ksenukai.lv

3. Vistas gaļa 0

No pārtikas nekaitīguma viedokļa vistas gaļas atkārtota sildīšana ir pilnīgi droša, tomēr no kvalitātes kontroles viedokļa to neiesaka sildīt.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Tas ir īsts baktēriju magnēts… Gandrīz visi, ejot dušā, aizmirst nomazgāt šo nelielo ķermeņa daļu, taču tā nevajadzētu
Veselam
8 iespaidīgas lietas, ko kurkuma dod veselībai. Tostarp efektīvi palēnina novecošanos 1
Kokteilis
Slinks vīrietis ir nopietna problēma ģimenē… 5 slinkākās zodiaka zīmes vīriešu vidū
Lasīt citas ziņas

“Kad vistas gaļa pēc pagatavošanas tiek uzglabāta ledusskapī, gaļas tauki var oksidēties, kas var mainīt vistas ķīmisko struktūru un līdz ar to arī garšu. Pēc atkārtotas sildīšanas mitrums, kas bija vistas gaļā, iztvaiko, un vistas gaļa iegūst nepatīkamu garšu un tekstūru,” norāda eksperts.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.