FOTO: Ksenukai.lv

Ko nevajadzētu sildīt mikroviļņu krāsnī: eksperti nosauc 5 produktus 0

Ne vienmēr ir ieteicams sildīt ēdienu mikroviļņu krāsnī. Uztura eksperti apgalvo, ka mikroviļņu krāsnis var nevienmērīgi uzsildīt pārtiku un atstāt “aukstus pleķus”, kuros izdzīvo kaitīgās baktērijas. Turklāt mikroviļņu krāsnī sildīts ēdiens ne vienmēr iznāk garšīgs, raksta laikraksts “NewYork Post”.

Reklāma
Reklāma
Nogurums, svara pieaugums, slikta oma? 7 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa palēninās, un kā to mainīt
Kokteilis
Bijušie ieslodzītie dalās ar šokējošiem faktiem par dzīvi cietumā. Būsi pārsteigts, uzzinot, kādam nolūkam viņi izmanto zobu pastu
Covid-19 vakcīnas saista ar jaunu satraucošu sindromu, kas izraisa bioloģiskas izmaiņas organismā
Lasīt citas ziņas

Eksperti ir nosaukuši 5 produktus, kurus nevajadzētu sildīt mikroviļņu krāsnī, un paskaidrojuši, kāpēc.

1. Cieti vārītas olas

Eksperti iesaka ēst cieti vārītas olas aukstas, nevis izmantot mikroviļņu krāsni, lai tās uzsildītu.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Nekad nesildiet cieti vārītas olas mikroviļņu krāsnī. Tas izraisa tvaika un spiediena veidošanos olas baltumā, kas var izraisīt sprādzienu, kad olu pārgriež,” norāda eksperti.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.