Strēlnieks 0
Strēlnieku ēdienkartē obligāti jābūt svaigam pienam, pupām un zaļumiem – selerijai, pētersīļiem. Pētersīļus var pievienot teju visās zupās un siltajos ēdienos, jo tajos ir daudz vitamīnu un tie regulē vielmaiņu. Ēdienam var pievienot dažādas aromātiskas garšvielas, kā piparmētra, salveja, baziliks, majorāns. Laiku pa laikam ieteicams dzert zāļu tējas, sevišķi zemeņu lapu tēju. Pērkot minerālūdeni, uzmanība jāpievērš kālija saturam tajā. Visvērtīgākais gaļas produkts Strēlniekiem ir teļa aknas, no augļiem un dārzeņiem – zemenes, bumbieri, rāceņi, sparģeļi, kāposti.
Uzturā jālieto dzelzs – olas, aknas, gaļa, baltā zivs, rudzu maize, kāposti, burkāni, bietes, pētersīļi, ķiploki, āboli, medus, žāvēti augļi; jods – jūras zivis, tomāti, bietes, vīnogas, plūmes; nātrijs – olas, rudzu maize, paprika, sīpoli.