Skorpions 0
Pats galvenais – visā ievērot mērenību. Tas sagādā zināmas grūtības, jo Skorpioniem patīk garšīgi un kārtīgi paēst.
Ēdienkartē ir jāiekļauj zivis, putnu gaļa, jūras veltes, piens, putraimi, ķirši, ķiploki, augļu jogurts, ērkšķogas. Taču pats vērtīgākais produkts Skorpionu uzturā ir liellopu aknas – vitamīna A avots un liels palīgs asinsrites normalizēšanā. Līdzvērtīga ir nātru sula, turklāt tai vēl piemīt urīnpūšļa un žultspūšļa darbību veicinošas funkcijas, kā arī gremošanas darbību uzlabojošas īpašības.
No augiem vērtīgi uzturā lietot kizilu, rozmarīnu un salveju. Uz organismu labu ietekmi atstāj jūras veltes – tās nodrošina nepieciešamo fosfora daudzumu un sabalansē sāļus ķermenī. Skorpioniem kategoriski nav ieteicami sāļi un asi ēdieni. Arī stiprais alkohols ir tabu.