Zivis 0
Daudzām Zivīm garšo austrumu ēdieni, kuru sastāvā ir pikantas garšvielas. Tomēr viņām labāk pilnībā atteikties no asajiem pipariem. Liela nozīme ir jūras produktu, dažādu putru, svaigu un saceptu dārzeņu, sojas, spinātu, dažādu sieru lietošanā. Ēdienkarti lieliski papildinās saulespuķu sēklas un rieksti. Ļoti noderīga ir mežrozīte – šis vitamīna C avots stimulē zarnu trakta darbību un veicina asinsrites uzlabošanos. Zivīm ir liela nepieciešamība pēc dzelzs fosfāta, ko var atrast ābolu mizās un cidonijās. Īpaši jāatturas no alkohola lietošanas. Zivis labprāt lieto šķidrumu – ūdeni, tēju, kafiju, bet jāseko, lai tomēr tas netiktu uzņemts par daudz.
Uzturā jālieto jods – olas, jūras zivis, bietes, burkāni, tomāti, vīnogas, plūmes; cinks – putna gaļa, aknas, zivis, jūras veltes, auzu pārslas, alus raugs, rudzu maize, pākšaugi, siers, ķiploki, sinepes, zemesrieksti, avenes; sērs – teļa gaļa, selerija, ikri.