Bukstiņputra 4

Nepieciešams:

Miežu putraimi – 1 glāze
Kartupeļi – 3 gab.
Burkāns – 1 gab.
Sīpols – 1 gab.
Piens – 1 glāze
Sviests – 1 ēdamk.
Sāls un pipari – pēc garšas

Pagatavošana:

1. Nomizo dārzeņus un sagriež mazākos gabalos
2. Sīpolus un burkānus apcep sviestā un pievieno kartupeļu šķēlītes
3. Sautē 3-5 minūtes un pievieno buljonu, tik daudz, lai pārsedz visus dārzeņus vismaz 5 mm
4. Vāra uz lēnas uguns 10 minūtes un pievieno miežu putraimus, kā arī siltu pienu
5. Vāra līdz putra iegūst krēmīgu konsistenci
6. Pēc garšas pievieno sāli un piparus

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.