Publicitātes foto

Ko darīt ar tomātu spaini? 0

Kad vairs nav vēlēšanās ēst tomātmaizi vai gatavot salātus, jādomā par ziemu, kad kārosies kaut ko no vasaras ražas. Marinējam, vārām, konservējam!
 

Reklāma
Reklāma

Tomātu čatnijs

VIDEO. Ziemas vētra pārsteidz Kurzemi: sniegs, vējš un zibens gaismas šovs
Kokteilis
10 zelta frāzes, kuras vērts atcerēties – tās ļaus izbeigt teju katru strīdu 25
Slikta zīme, ja to dara ātrāk: kad saskaņā ar senu ticējumu ir jānoņem Ziemassvētku eglīte, lai gads būtu veiksmīgs?
Lasīt citas ziņas
Publicitātes foto

• 500 g ķiršu tomātiņu

• 2 apelsīni

• 2 mazi sarkanie sīpoli

• 1–2 mazi sarkanie čili

• 75 g Dansukker Farīnas cukura

• 100 ml etiķa

• eļļa

Tomātus noskalo un sagriež mazākos gabalos. Sīpolu nomizo un sagriež kubiņos. Čili izņem sēklas un sīki sasmalcina. Apelsīnus noskalo, norīvē miziņu un izspiež sulu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sīpolus, čili un apelsīna miziņu apcep nelielā eļļas daudzumā. Pievieno atlikušās sastāvdaļas un turpina vārīt nelielā temperatūrā vēl 30–40 minūtes. Gatavu lej tīrās, izkarsētās burciņās, aizvāko un uzglabā vēsumā (ledusskapī).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.