Klausies! Svētki un cukurs. Kādu brūno cukuru izvēlēties? “Salds no dabas”, 4.epizode. 0

Šī ir saruna par svētkiem un, protams, cukuru, vēl precīzāk – par cukuru, kurš paredzēts tam, lai piešķirtu ēdienam īpašu garšu.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Gribi dzīvot ilgi un laimīgi? 10 ieteicamākie dārzeņi un augļi, kas veicinās garu mūžu
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
RAKSTA REDAKTORS
FOTO. “Gribēju būt mīlēta, bet tiku pazemota, izmantota, sista.” Kāpēc piecdesmitgadīgā politiķe uzķērās jeb izglītotās, bagātās arī raud
Lasīt citas ziņas

Tādi ir visi brūnie cukuri! Par to, ar ko brūnie atšķiras no atšķiras no parastajiem cukuriem, vai brūnos cukurus var saukt par svētku cukuriem, kad un kā tos lietot – saruna ar Dansukker zīmola pārstāvi Ivetu Zariņu. Uzmanieties, te var būt daži pārsteigumi!

00:02 Pieteikums, ievads
01:20 Kā top brūnie cukuri?
02:09 Muskovado
03:13 Gaišais un tumšais. Divas garšas.
04:52 Niedru cukurs un Demerara cukurs
08:21 Fair Trade princips
09:32 Kur lietot brūnos cukurus?
10:58 Farina cukurs
14:43 Recepšu piedāvājums
16:29 Sveicieni svētkos un nobeigums

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.