Klausies! Ievārījums un cukurs. Kādu cukuru kuram ievārījumam izvēlēties? “Salds no dabas”, 3. epizode 0
Šī ir podkāsta “Salds no dabas” epizode, kas būs īpaši noderīga visiem, kam patīk ievārījums. Nu, vismaz tiem, kam ievārījumu vārīt patīk.
Saruna par to, kāpēc ievārījumu var vārīt augu gadu, kas jāievēro, lai ievārījums būtu izdevies un kāpēc ir svarīgi zināt, kādu cukuru kuram ievārījumam vajag. Podkāsts atgādina – pastāv cukuri, kas veidoti tā, lai samazinātu cukura patēriņu!
Runājam arī par dažādiem mītiem, kas saistīti ar cukuru ievārījumam. Raidījums veidots sadarbībā ar “Dansukker”.
00:04 Ievads
02:13 Vāri visu gadu. Veidi un principi
06:42 Cukurs, kas samazina cukuru
08:22 Pektīns
13:36 Marmelādes cukurs
14:02 Cukurs “Slaidais”
15:59 Sīrupa cukurs
18:03 Padomi un receptes
20:22 Nobeigums