
Foto-Fotolia
Klasisks humoss ar olīveļļu un ķiplokiem 0
Sastāvdaļas
• 220 g izvārītu turku zirņu
• 4 ēdamkarotes tahini pastas
• 3 ēdamkarotes olīveļļas
• 2 ķiploka daiviņas
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• ¼ tējkarotes malta kumīna
• ½–1 tējkarote sāls
Reklāma
Reklāma
“Rīt būs svarīgs vakars…” Tramps nāk klajā ar brīdinājumu. Kas rīt gaidāms?
31
“LR4 vadība ir pelnījusi, ka tā tiek atlaista.” Latvija svin “Oskaru”, bet Latvijas Radio 4 informācija krievu valodā šokē sabiedrību
21
Košlājamās gumijas incidents, “Slava Ukrainai”, greizi sapogātā žakete – spilgtākie “Oskara” mirkļi
Pagatavošana.
Visas sastāvdaļas liek blenderī un maļ, līdz iegūta viendabīga masa. Ja par sausu, pievieno nedaudz ūdens.
Ja nepatīk kumīna smarža un garša, šo garšvielu neliek.