Kivi sorbets. Burvīga garša, minimāls kaloriju daudzums! 0
Sastāvdaļas
Kivi 4 gab.
Citrona sula – pāris pilieni
Medus 3 tējkarotes
Pagatavošana.
Sorbets ir lieliska alternatīva parastam saldējumam, tikai tas pagatavots mājas apstākļos un ir ne tikai garšīgs, bet arī veselīgs. Ne grama cukura, tikai burvīga garša un ieguvumi veselībai. Turklāt vienkārši un ātri pagatavojams – pamēģiniet arī jūs!
Kivi sasaldē, līdz tie kļūst cieti kā akmens, pēc tam uz pāris stundām ieliek siltākā ledusskapja nodalījumā, lai auglis pie miziņas nedaudz atkustu.
Augļiem notīra miziņu, liek blenderī, pievieno medu un citrona sulu, kārtīgi sakuļ un uzreiz pasniedz.