Kivi salāti ar vistas gaļu un ābolu 0

Šie ir viegli salāti ar mazliet neparastu garšu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 300 g vārītas vistas filejas, 150 g cieta siera, 100–150 g Korejas burkānu, 3 vārītas olas, 2 kivi, ābols, majonēze, sāls, pipari.

Pagatavošana.

Korejas burkānus sagriež, lai nebūtu pārāk gari.

CITI ŠOBRĪD LASA

Atdzesētu vistas fileju sagriež gabaliņos, liek salātu traukā kā pirmo slāni, pārkaisa ar sāli un pipariem, pārsmērē ar majonēzi.

Kivi nomizo un sagriež plānās ripiņās. Liek virsū uz vistas kā otro slāni.

Uz kivi liek sarīvētus olu baltumus, majonēzi.

Nākamā kārta – uz vidējas rīves sarīvēts ābols, tad sarīvēta siera kārta, pa virsu majonēze.

Tad seko Korejas burkānu kārta, virsū majonēze.

Pēdējā kārta ir sarīvēti olu dzeltenumi.

Pirms pasniegšanas galdā salātiem vēlams vismaz stundu pastāvēt ledusskapī, lai produkti “sadraudzējas”.

Virsū var uzlikt sagrieztas kivi ripiņas.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.