Kivano saldējums 0

 

Sastāvdaļas. 100 ml kivano augļa mīkstuma bez sēklām, 400 ml saldā krējuma, 4 ēdamkarotes citrona sulas, 300 g kondensēta piena ar cukuru, 3 ēdamkarotes cukura, 2 ēdamkarotes vaniļas cukura.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

“Tikai klusē” – Zalužnijs atklāj, ka viena no NATO dalībvalstīm lūgusi slēpt informāciju par Krievijas droniem tās teritorijā
Kokteilis
Trampa pavāri “tiek izdancināti godam”. Baltā nama virtuves aizkulises un ko labprāt iekož ASV prezidents
TV24
“Tie bērni, kas negrib bērnus, ir mūsu bērni!” Rubenis nosauc patieso demogrāfijas krīzes iemeslu – un tā nav nauda
Lasīt citas ziņas

Kuļ saldo krējumu, kamēr parādās putas, tad pievieno cukuru, vaniļas cukuru un kondensētu pienu. Turpina putot līdz putukrējuma konsistencei. Beigās iecilā kivano augļa mīkstumu un citrona sulu. Liek saldētavā un sasaldē. Garša nedaudz nepierasta, ļoti maiga. Labi garšo ar kivano sīrupu, apelsīnu vai plūmju ievārījumu.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.