Foto – Shutterstock

Ķiršu torte. Zemnieku saimniecības “Papardes recepte” 1

Nepieciešams

250 g miltu, 1 tējkarote cepamā pulvera, 70 g cukura, vanilīns, puscitrona miziņa, šķipsniņa sāls, 1 ola, 100 g sviesta.

Reklāma
Reklāma
Dārzs
9 maģiski augi, kas mājās piesaista naudu un veiksmi
Putina “žēlsirdība” vai kara noziegumu piesegšana? Negaidīts Kremļa paziņojums par Ukrainas gūstekņiem
Satricinošs pavērsiens – Krievija piekritusi ierobežotam enerģētikas un infrastruktūras pamieram
Lasīt citas ziņas

Krēmam: 750 g ķiršu, 50 g cukura, 1 glāze saldā krējuma, 2 tējkarotes želatīna.

Pagatavošana

Pagatavo smilšu mīklu, izveltnē, liek ietaukotā veidnē un cep apmēram 20 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ķiršiem izņem kauliņus, ieber cukuru un uzvāra, pielejot 1 glāzi ūdens.

Ķiršus notecina, saputo krējumu, pievieno uzbriedinātu želatīnu un cukuru pēc garšas.

Ar putukrējumu vienmērīgi pārklāj atdzisušo torti.

Virsū kārto ķiršus un grezno ar atlikušo putukrējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.