Foto – Fotolia

Ķiršu ievārījums ar amareto liķieri 0

Sastāvdaļas (litram ievārījuma) – 700 g skābo ķiršu bez kauliņiem, 500 g cukura, 60 ml amareto liķiera, 1 tējkarote agara pulvera.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
Lasīt citas ziņas

Ķiršus pārlej ar amareto liķieri un atstāj uz nakti ievilkties. 

No rīta pievieno cukuru un vāra uz lēnas uguns 20 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tad pievieno mazā ūdens daudzumā izšķīdinātu agaru un vāra vēl 5 minūtes.

Saliek burciņās un aizvāko.

Iznāk želejveida ievārījums – ļoti aromātisks un gards.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.