Foto – Aija Geida

Ķirši ar biezpiena–siera krēmu 0

Sastāvdaļas
• 250 g pilnpiena biezpiena
• 250 ml saldā krējuma
• 200 g siera krēma (Kārums, Filadelfija, ICA)
• 50 g pūdercukura
• 1,5 tējkarotes vaniļas cukura
• 750 g saldētu ķiršu
• 3 ēdamkarotes cukura sīrupa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Lasīt citas ziņas

Biezpienu bļodā izmīca ar rokām, līdz veidojas viendabīga masa. Pieliek siera krēmu, vaniļas cukuru, pūdercukuru un izmaisa. Saputo saldo krējumu un iecilā biezpiena masā. Saldētus ķiršus atlaidina uz 10 minūtēm un vēl neatkusušus sablendē kopā ar cukura sīrupu. Deserta traukā kārto ķiršu masu, tad balto krēmu un virsū atkal ķiršus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.