Ķirši ar biezpiena–siera krēmu 0
Sastāvdaļas
• 250 g pilnpiena biezpiena
• 250 ml saldā krējuma
• 200 g siera krēma (Kārums, Filadelfija, ICA)
• 50 g pūdercukura
• 1,5 tējkarotes vaniļas cukura
• 750 g saldētu ķiršu
• 3 ēdamkarotes cukura sīrupa
Biezpienu bļodā izmīca ar rokām, līdz veidojas viendabīga masa. Pieliek siera krēmu, vaniļas cukuru, pūdercukuru un izmaisa. Saputo saldo krējumu un iecilā biezpiena masā. Saldētus ķiršus atlaidina uz 10 minūtēm un vēl neatkusušus sablendē kopā ar cukura sīrupu. Deserta traukā kārto ķiršu masu, tad balto krēmu un virsū atkal ķiršus.