Ķirbju siera kūka. Bez cepšanas! 3

Pagatavošana

Pagatavošanas laiks: 20 minūtes
Sarežģītība: vienkārši

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
“Abu Meri vēl nav atkāpies?” Sabiedrība prasa atbildes par bīstamo infekciju un vērtē, kuram jāuzņemas atbildība
Lasīt citas ziņas

1. Želatīnu pusstundu mērcē pienā. Cepumus sasmalcina un sajauc ar sasildītu sviestu. Pamatni liek formiņā.

2. Biezpienu saberž ar medu, kanēli un muskatriekstu. Pienu un želatīnu sasilda uz zemas uguns, neļaujot uzvārīties.
Kad želatīns pilnībā izkusis, to tievā strūkliņā ielej ķirbju biezenī. Samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Pildījumu liek uz cepumu pamatnes uz 5-6 stundām. Pirms pasniegšanas rotā ar putukrējumu, pārkaisa ar kanēli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.