Foto-Aija Geida

Cepumi “Ķirbju zvaigznītes
” 0

Sastāvdaļas: 180 g kviešu miltu, 1 ēdamkarote kviešu kliju, 1 ēdamkarote augu eļļas, 2 ēdamkarotes ķirbju sēklu miltu, 2 ēdamkarotes ķirbju sēklu, ½ tējkarotes sāls, ½ tējkarotes ķimeņu, 1/3 tējkarotes maltu melno piparu, 70 – 90 g ūdens.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
Pārbaudām? Pasaulē īsākais IQ tests sastāv tikai no trīs jautājumiem, taču 80% cilvēku tajā izgāžas
“Solījāt taču līdz uzvarai? Tramps piezvanīja?” Iedzīvotāja neizpratnē par Ukrainas karogu pazušanu Rīgas sabiedriskajā transportā
Veselam
Kas notiek ar jūsu organismu, ja pārstājat nodarboties ar seksu?
Lasīt citas ziņas

Miltus sajauc ar klijām, pievieno kafijas dzirnaviņās samaltas ķirbju sēklas, ķimenes, sāli un maltus melnos piparus. Miltu maisījumā ieberž eļļu. Pamazām lej ūdeni un mīca, līdz izveidojas elastīga un viendabīga mīkla. To noliek uz 10 minūtēm atpūsties. Mīklu izrullē 2 – 3 mm biezumā un izspiež zvaigznītes. To virspusi samitrina ar ūdeni un izrotā ar ķirbju sēklām. Cep eļļā, līdz gaiši brūnas, tad ar papīra virtuves dvieli noslauka lieko eļļu. Ķirbju sēklas šiem kraukšķiem dod ļoti patīkamu garšu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.