
Foto – Anda Krauze
Ķirbju un tomātu sacepums. Vienkārši, garšīgi, koši! 0
Sastāvdaļas (1 porcija)
• 150 g ķirbju masas
• 70 g tomātu
• 2 olas
• 100 ml piena
• 1 ēdamkarote mannas
• 1 ēdamkarote rīvmaizes
• 1 ēdamkarote kviešu miltu
• sāls
Reklāma
Reklāma
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā
80
Pagatavošana.
Ķirbi sagriež gabaliņos un sautē nelielā ūdens daudzumā.
Sablendē, tad masai pievieno rīvmaizi, mannu, miltus, olu un sāli.
Masu lej veidnē, virspusē uzliek tomātu ripiņas un uzlej olu un piena maisījumu.
Cep cepeškrāsnī aptuveni 40 minūtes.
Liellopa gaļas strēmelītes ar rukolu un Parmezāna sieru
Pasterizēti skābie kāposti
Smaržīgās kafijas maizītes. Vecmāmiņu recepte, ko der atcerēties!
Šokolādes torte ar saldo krējumu un banāniem. Bez cepšanas!
Frito misto jeb fritētas jūras veltes, baklažāni un cukīni
Pikantā jūras velšu zupa
Biezpiena krēms ar persikiem
VIDEO. Fantastiski eklēri. Dažreiz vajag sevi palutināt!