Foto – plufit.ru

Ķirbju siera kūka 0

Virspusei:

250 g krējumsiera

1 glāze vājpiena biezpiena

1 ola, 4 olas baltumi

1 1/4 glāzes cukura

1 tējkarote vaniļas cukura

1 glāze ķirbju biezeņa

pustējkarote kanēļa

Kūka:

105 g cepumu drupaču (piemēram, piena cepumu vai citu cepumu bez piedevām)

Reklāma
Reklāma

25 g nesālīta sviesta, izkausēta

ceturtdaļa glāzes cukura

Kā gatavot?

Kokteilis
Smaržas, kuras tiek uzskatītas par bezgaumīgām. 5 aromāti, kurus veiksmīgas sievietes nekad neizvēlas
TESTS. Vai varat pareizi uzrakstīt šos 20 vārdus? 90% testā izgāžas
TV24
“Man toreiz izglāba dzīvību!” Streičs par dzīvi, atkarībām un vienu zelta likumu, kas jāatceras visiem latviešiem
Lasīt citas ziņas

1.Uzsildīt cepeškrāsni līdz 180 grādiem un ietaukot kūkas formu (piemērots izmērs – 22 cm diametrā)

2. Samaisīt cepumus ar sviestu un cukuru vienmērīgā masā un izklāt uz kūkas pamatnes, neveidojot apmalīti. Ielikt cepeškrāsnī cepties uz 10 minūtēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Temperatūru cepeškrāsnī pazemināt līdz 160 grādiem.

4. Sablenderēt sieru, biezpienu, olas, cukuru, vaniļas cukuru vienmērīgā masā.

5. Nedaudz vairāk kā pusi no gatavās masas uzliet uz kūkas pamatnes, atlikušo samaisīt ar ķirbju biezeni un kanēli, un veidot no tā trešo kūkas slāni. Augšpusi ar lāpstiņu izlīdzināt.

Cept 40-50 minūtes, pēc tam atdzesēt un nolikt ledusskapī uz 4 stundām vai visu nakti. Pasniedz ar putukrējumu.

Recepte no plufit.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.