Foto: Aija Geida

Cepam paši. Ķirbju sēklu maize 0

Sastāvdaļas
• 220 g ķirbja masas
• 160 g brūnā cukura
• 250 g vidēji rupja maluma kviešu miltu
• 55 g sviesta
• 120 g sakapātu valriekstu
• 150 g ķirbja sēkliņu
• 1 liela ola
• 2 tējkarotes cepamā pulvera
• ⅔ tējkarotes malta kanēļa
• ½ tējkarotes malta muskatrieksta
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķirbi izsutina, samaļ un samaisa ar olu, cukuru un pamīkstu sviestu. Atsevišķi sajauc miltus, cepamo pulveri, maltu muskatriekstu, kanēli, sāli. Abas masas sajauc kopā, izmaisa, pieliek sakapātus valriekstus un apgrauzdētas ķirbja sēkliņas. Taisnstūra veidnē cep +180 °C aptuveni stundu.

Maizīti desmit minūtes atdzesē un tikai tad izņem no veidnes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.