Ķirbju sautējums 
 0

Gatavošana. Kubiciņos sagriež vairāku šķirņu ķirbjus un kartupeļus, sasmalcina seleriju saknes, kāpostus un sagriež tomātus.

Reklāma
Reklāma
Nekavējoties izmetiet: 10 neveselīgākie pārtikas produkti jūsu ledusskapī
Ak, skaistā jaunība! Seši apģērba krāsu toņi, kas palīdzēs jums izskatīties dažus gadus jaunākam
Kokteilis
Mīla ar Venti bija tikai “šovs”? Magone atklāj patieso iemeslu, kāpēc pametusi “Slavenības. Bez filtra” 10
Lasīt citas ziņas

Vispirms 15 minūtes sautē kartupeļus, kāpostus un seleriju, tad pievieno ķirbjus, tomātus un sāli. Sautēšanas beigās pievieno ķiplokus, skābu krējumu un sasmalcinātus zaļumus, kā arī kubiciņu buljona.

 

Gatavoja Dārzkopības entuziastu kluba “Tomāts” valdes priekšsēdētāja Sarma Žarčinska. Recepte no viņas topošā krājuma “Ķirbis – jūsu veselībai”.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.