Foto: edim doma

Ķirbju – piena deserts 0

Sastāvdaļas
• 0,5 kg ķirbja
• 1 ēdamkarote sviesta
• 1 l piena
• 4 ēdamkarotes kartupeļu cietes
• cukurs pēc garšas
• kanēlis vai vaniļa

Reklāma
Reklāma
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
TV24
Kāpēc tas maksā 1000 eiro? “Šis ir ekskluzīvs pakalpojums, kuru cilvēki grib vairāk, nekā tas ir pieejams!”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķirbjus nomizo, sagriež gabaliņos un liek katlā, kur izkausēts sviests, pielej mazliet ūdens, katlam uzliek vāku un, šad tad apmaisot, sautē, līdz ķirbji sašķīduši. Masai pievieno cukuru, garšvielas, 3 glāzes piena un uzvāra.

1 glāzē auksta piena izšķīdina kartupeļu cieti, maisot pievieno ķirbjiem, uzkarsē, tad ķīseli izlej lēzenā traukā. Virsmu var pārkaisīt ar cukuru, sasmalcinātām ķirbju sēkliņām.

Atdzesētu ķīseli pasniedz ar ogu mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.