Foto – Shutterstock

Ķirbju našķis – sukādes. Burvīgi ar cidoniju sulu! 0

Kuri ķirbji ir piemēroti sukādēm? MARTA ĒRGĻU NOVADĀ

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Dārzkopības institūta vadošā pētniece Dalija Segliņa iesaka sukādēm izvēlēties nogatavojušos ķirbjus ar biezu mīkstumu.

Jāņem vērā arī mizas biezums, ja vēlas gatavot sukādes no ķirbjiem ar visu mizu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mīkstuma krāsa – jo oranžāka, jo vairāk karotinoīdu un patērētājiem veselīgāks produkts.

Lai ķirbju sukādēm nebūtu pliekana garša, ieteicams pievienot krūmcidoniju vai rabarberu, smiltsērkšķu sulu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.