Foto – Anda Krauze

Ķirbju–mannas zupa 0

Sastāvdaļas
• 150 g ķirbja
• 100 ml ūdens
• ēdamkarote mannas putraimu
• 40 ml saldā krējuma vai 80 ml piena
• cukurs
• sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķirbi nomizo, sīki sagriež vai sarīvē skaidās, liek katlā, pārlej verdošu ūdeni un karsē, līdz mīksts. Mannu smalkā strūkliņā lej zupā un maisot karsē, līdz manna uzbriedusi. Tad zupai pievieno saldo krējumu (vai pienu), sāli un cukuru un uzvāra. Pasniedzot pievieno maizes grauzdiņus un ķirbja sēkliņas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.