Publicitātes foto

Ķirbju maize ar ķirbju fritatu 0

Pannā sakarsē eļļu un uz ļoti mazas liesmas zem vāka cep ķirbi, līdz tas mīksts. Nolej lieko eļļu, bet to atstāj.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Bļodā iesit olas, pievieno sāli un ar dakšiņu kuļ, līdz izveidojas viendabīga masa. Uzbārsta piparus. Izceptajam ķirbim pievieno sieru, sakultās olas un cep krāsnī +200 °C, kamēr gatavs. Pirms pasniegšanas uzber piparus. Pasniedz ar ķirbju maizi.

Gatavoja  “Santa Maria” piparu vēstniece Latvijā Signe Meirāne 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.