Salāti ar papriku. Foto – Anda Krauze

Ķirbja salāti ar papriku – tiem, kam nepatīk pasterizēt 0

Sastāvdaļas

• 2 kg ķirbja

• 1 kg paprikas

• 1 ķiploka galviņa

• 500 ml tomātu mērces

• 1 glāze cukura

• 1 glāze eļļas (rapšu, saulespuķu vai olīvu eļļa)

Reklāma
Reklāma

• ½ glāzes galda etiķa

• 2 ēdamkarotes sāls

• 2 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Ķirbja mīkstumu un papriku sagriež nelielos gabaliņos, ķiplokus sasmalcina. Katlā ielej eļļu, liek dārzeņus, pievieno tomātu mērci, cukuru, sāli un sautē nepilnu stundu, kamēr paprika mīksta. Desmit minūtes pirms sautēšanas beigām pielej etiķi un vēl pavāra 5–10 minūtes. Karstu pilda burkās, nesterilizē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.