Salāti ar papriku. Foto – Anda Krauze

Ķirbja salāti ar papriku – tiem, kam nepatīk pasterizēt 0

Sastāvdaļas

• 2 kg ķirbja

• 1 kg paprikas

• 1 ķiploka galviņa

• 500 ml tomātu mērces

• 1 glāze cukura

• 1 glāze eļļas (rapšu, saulespuķu vai olīvu eļļa)

Reklāma
Reklāma

• ½ glāzes galda etiķa

• 2 ēdamkarotes sāls

• 2 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana.

Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Lasīt citas ziņas

Ķirbja mīkstumu un papriku sagriež nelielos gabaliņos, ķiplokus sasmalcina. Katlā ielej eļļu, liek dārzeņus, pievieno tomātu mērci, cukuru, sāli un sautē nepilnu stundu, kamēr paprika mīksta. Desmit minūtes pirms sautēšanas beigām pielej etiķi un vēl pavāra 5–10 minūtes. Karstu pilda burkās, nesterilizē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.