Foto: Ievgeniia Maslovska/Shutterstock

Ķirbja sacepums ar sieru 0

Sastāvdaļas
• 1 kg ķirbja
• cietais siers
• garšvielas – rozmarīns, timiāns, muskatrieksts
• ķirbju vai saulespuķu sēkliņas
• olīveļla
• sāls

Reklāma
Reklāma
TV24
“Telegram” kanālos arvien satraucošākas krievu atzīšanās: Karš ir kļuvis par komadieru privāto biznesu
Rīgā piekauj trolejbusa šoferi, jo viņš atteicās izlaist pasažierus uz ceļa braucamās daļas 152
11 km no mājām suns atrod un drošībā nogādā divus gadus vecu bērnu, kuru visu nakti izmisīgi meklēja policija
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķirbi sagriež palielos gabalos, liek ar eļļu ieziestā cepamatraukā un pārber garšvielas. Liek 200 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 30 minūtes. Izņem no cepeškrāsns un uzber nedaudz ķirbju, saulespuķu vai sezama sēkliņu un liek krāsnī vēl uz 5–7 minūtēm.

Pasniedzot galdā, uzrīvē cieto sieru un uzslaka ķirbju sēklu eļļu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepšanas ilgums atkarīgs no ķirbja šķirnes, gabalu lieluma un garšas īpatnībām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.