Ķirbji ar saldo krējumu. Ķirbju ēdieni Ekovirtuvē.    22.01./2014 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze/
Ķirbji ar saldo krējumu. Ķirbju ēdieni Ekovirtuvē. 22.01./2014 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze/
Foto – Valdis Semjonovs

Ķirbja krēms ar žāvētiem augļiem 0

Sastāvdaļas
300 g ķirbja
200 g saldā krējuma
1 ēdamkarote citrona sulas
70 g cukura
Žāvēti augļi
Vaniļas cukurs
Naža gals sarīvētas citrona miziņas

Reklāma
Reklāma
Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Kokteilis
FOTO. 7 neparastākie veikali Latvijā, ko ir vērts apciemot
10 vienkārši ikdienas ieradumi, kas palīdzēs zaudēt svaru
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķirbi nomizo, notvaicē, sablendē un atdzesē. Saldo krējumu saputo. Ķirbja masu sajauc ar saputoto saldo krējumu. Ja vēlas, pievieno rozīnes, žāvētas dzērvenes vai citus kaltētus augļus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.