Ķirbji ar saldo krējumu. Ķirbju ēdieni Ekovirtuvē.    22.01./2014 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze/
Ķirbji ar saldo krējumu. Ķirbju ēdieni Ekovirtuvē. 22.01./2014 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze/
Foto – Valdis Semjonovs

Ķirbja krēms ar žāvētiem augļiem 0

Sastāvdaļas
300 g ķirbja
200 g saldā krējuma
1 ēdamkarote citrona sulas
70 g cukura
Žāvēti augļi
Vaniļas cukurs
Naža gals sarīvētas citrona miziņas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķirbi nomizo, notvaicē, sablendē un atdzesē. Saldo krējumu saputo. Ķirbja masu sajauc ar saputoto saldo krējumu. Ja vēlas, pievieno rozīnes, žāvētas dzērvenes vai citus kaltētus augļus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.